Binnenschilderwerken

Bent u uitgekeken op uw oude interieur en wenst u uw woning te (her)schilderen? Door een laagje verf ziet uw woning er mooier en verzorgder uit, maar ook beter beschermd tegen vocht, hitte en vrieskou.

Schilderwerken doen wij zowel voor binnen als buiten. We streven daarin naar perfectie die een echte meerwaarde kan betekenen voor uw woning of bedrijf. Met onze kennis en ervaring in het vakgebied kunnen wij van uw woning een pareltje maken!

Binnenschilderwerken omvatten zowel uw muren als uw plafonds. Verder hebben wij ook ervaring met het schilderen van deuren, raamkozijnen, schrijnwerk, sierlijsten,... Ook de keuken van uw woning kunnen wij een schilderbeurt geven met een goed onderhoudbare verf. Heeft u ook een badkamer die die u een nieuwe look wilt geven? Hierbij gebruiken wij een vochtbestendige kwaliteitsverf. Voor een trap opteren wij eerder voor een slijtvaste en duurzame verf. U Kan ook kiezen voor een origineel detail in uw woning door middel van magneetverf of bordverf.

Wij komen graag ter plaatse voor het maken van een offerte. Op deze manier kunnen wij de staat van uw woning/ muren beoordelen en op basis daarvan ons advies opmaken.

Wij kijken alvast uit naar een plaatsbezoek in uw woning of bedrijf!

Bekijk onze realistaties van

Binnenschilderwerken